Onderhoud & Herstelling

Demotruck en servicewagen


Om er voor te zorgen dat de geschikte machine op de juiste plaats komt, komen wij met onze vrachtwagen tot bij uw werkplek om een demonstratie te geven met enkele machines die geschikt zijn voor de oppervlakte. Zo kan u een juiste beslissing nemen. 

We hebben ook een volledig ingerichte servicewagen waarmee we zo snel als mogelijk ter plaatse herstellingen komen uitvoeren.

Eigen hersteldienst


Alle professionele toestellen van Kärcher worden bij ons ter plaatse (of bij u ter plaatse) hersteld. Daarvoor beschikken wij over een goed ingerichte en efficiënte werkplek die voorzien is van alle materiaal. We worden dagelijks beleverd waardoor we snel uw herstelling kunnen afronden. Voor de herstelling van het HOME & GARDEN gamma voor de particulier worden de toestellen naar Duitsland opgestuurd. Ze worden daar hersteld en krijgen een nazicht. Na ongeveer een tweetal weken hebt u uw toestel terug. Indien u dit wenst, kan u een vervangtoestel huren.

Garantie


Alle toestellen van het HOME & GARDEN gamma hebben 2 jaar garantie. Soms zijn er bijkomende acties met een verlenging tot 5 jaar garantie. Voor professionele toestellen is het standaard 1 jaar garantie. Garantie geldt niet op slijtage-onderdelen of bij fout gebruik door de klant.