KÄRCHER LAMBRECHT IN VOKA ONDERNEMERS

Vanaf volgend jaar verhuist Kaercher Lambrecht naar Wielsbeke. Je kon het lezen in het artikel dat verschenen is in het VOKA-Magazine Ondernemers 2022 #19. Nog niet gelezen, dan volgt hier nog uw kans.

LEES HIER HET ARTIKEL

WAAROM KÄRCHER LAMBRECHT?

Om er voor te zorgen dat de geschikte machine op de juiste plaats komt, geven wij demonstraties bij u op de werkplek. We hebben ook een volledig ingerichte servicewagen waarmee we zo snel als mogelijk ter plaatse herstellingen komen uitvoeren. Uiteraard kunnen alle professionele toestellen van Kärcher ook in ons atelier hersteld worden.


Alle toestellen van het HOME & GARDEN gamma hebben 2 jaar garantie. Soms zijn er bijkomende acties met een verlenging tot 5 jaar garantie. Voor professionele toestellen is het standaard 1 jaar garantie. Garantie geldt niet op slijtage-onderdelen of bij fout gebruik door de klant.

LEER ONS KENNEN

SERVICE

De klant komt bij Kärcher altijd op de eerste plaats. Onze Hotline, handleidingen, demonstraties, klantenservice, fleetmanagement en veel andere diensten bieden zowel particuliere als professionele gebruikers snel en adequaat hulp bij elke vraag en elk probleem.

SERVICE

GESCHIEDENIS

Op 25 november 2002 hebben Anja en Carl van de firma ACA Cleaning, een gevestigde waarde in de regio van Waregem, beslist om naast de professionele schoonmaak van kantoren, beglazing, … verdeler te worden van het wereldmerk Kärcher. Dit merk is gekend om zijn Duitse degelijkheid en kwaliteit. En zeg nu eerlijk, wie kan er beter advies geven over reinigingsmachines dan wij, een firma die dagelijks gebruik maakt van deze toestellen?