Historiek

Op 25 november 2002 hebben Anja en Carl van de firma ACA Cleaning, een gevestigde waarde in de regio van Waregem, beslist om naast de professionele schoonmaak van kantoren, beglazing, … verdeler te worden van het wereldmerk Kärcher. Dit merk is gekend om zijn Duitse degelijkheid en kwaliteit. En zeg nu eerlijk, wie kan er beter advies geven over reinigingsmachines dan wij, een firma die dagelijks gebruik maakt van deze toestellen?

De verkoop van hogedrukreinigers, stofzuigers, veegmachines, schrob-zuigmachines, …. kende een echte BOOM en al snel kwam onze winkel te klein om het gamma nog mooi te kunnen presenteren.
5 jaar na de verkoop van …
de eerste Kärchermachine hebben we een moderne nieuwbouw gebouwd naast het bestaande gebouw. Met veel licht, ruimte en gezelligheid komt het uitgebreide assortiment aan reinigingstoestellen nu volledig tot zijn recht.

Op 18-jarige leeftijd kwam Maxim (de jongste zoon) in de firma. Na wat zoeken vond hij in het najaar van 2016 zijn positie in de firma. Hij was de geknipte persoon om de verkoop en opvolging van Kärcher naar zich toe te trekken. Dit doet hij in samenwerking met Carl (de oprichter) nog steeds met veel enthousiasme en plezier. Doordat Carl al sinds zijn zestiende in de wereld van machines en techniek zit, heeft hij enorm veel ervaring kunnen opdoen om uw toestellen perfect te herstellen.

In 2018 hebben we samen besloten om onze firma ACA Cleaning en Kärcher op te splitsen. Sindsdien gaan we door met 2 afzonderlijke firma’s namelijk ACA Cleaning en Kärcher Store Lambrecht. Dit om voor u beter het onderscheid te kunnen maken tussen enerzijds ons schoonmaakbedrijf en anderzijds de verkoop en het herstel van Kärcher machines.

Kärcher store Lambrecht is klaar voor de toekomst en komt tot bij u in een servicewagen die volledig is ingericht om u zo snel mogelijk te kunnen helpen en ervoor te zorgen dat u uw schoonmaaktaak verder kan zetten. Ook hebben we een demotruck waarin we verschillende machines samen tot bij u kunnen meenemen. Zo kunnen we samen een geschikte
machine voor elke werkplek kiezen. We hebben al dikwijls gemerkt dat dit een grote meerwaarde biedt om de juiste beslissing te nemen.

Nieuwe locatie voor verdere groei